EPWA is ontstaan vanuit de samenwerking tussen de Faculteit Diergeneeskunde, Fonds Vrienden Diergeneeskunde en Stichting De Paardenkamp.

Gezamenlijk brachten wij de kennis en ervaring in die is gebundeld in EPWA, De nieuwe App voor Pijnherkenning en Welzijn bij paarden en ezels.

Stichting De Paardenkamp in Soest – Het nationale rusthuis en kenniscentrum voor oudere paarden
Paarden en pony’s na hun twintigste levensjaar laten genieten van een welverdiende oude dag, daar zetten de mensen van Stichting De Paardenkamp zich dagelijks voor in. Dankzij donateurs en vrijwilligers vinden 120 paarden en pony’s een goed verzorgd thuis op onze drie boerderijen met volop graas- en stalruimten.

Bovendien kunnen eigenaren/verzorgers van al die 45.000 andere bejaarde paarden in Nederland terecht bij ons voor vragen of tips over de verzorging, voeding en weidegang van hun paard.
Kom langs in Soest en ontmoet de paarden en pony’s van De Paardenkamp.
We zijn 7 dagen per week geopend van 10.00 – 16.00 uur en gratis toegankelijk.
www.paardenkamp.nl

Universiteit Utrecht – Faculteit Diergeneeskunde
Wij zijn de faculteit Diergeneeskunde, hét veterinaire kenniscentrum in Nederland. Wij bouwen bruggen tussen wetenschap en maatschappij en leveren specialistische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa. Wij geloven in multidisciplinaire samenwerking met onze partners, nationaal én internationaal.
www.uu.nl/organisatie/faculteit-diergeneeskunde

Vrienden Diergeneeskunde
Vrienden Diergeneeskunde is het fonds van de faculteit Diergeneeskunde Universiteit Utrecht. Wij werven geld voor onderzoek en innovatieve topzorg die de gezondheid en het welzijn van dieren bevorderen en beschermen.
www.vriendendiergeneeskunde.nl

We kunnen EPWA gratis beschikbaar stellen dankzij deze partners en sponsoren.