Heb je een vraag over het gebruik van EPWA? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder, of bekijk de instructievideo en toelichting.

We gaan binnenkort aan de slag met EPWA 2.0 en dan komen er een paar mooie nieuwe features bij, onder andere de mogelijkheid om paarden te delen met andere verzorgers/bijrijders.

EPWA Admin:
He dat is vervelend! Als je zoekt op EPWA zou je in de google play store en de App store van Apple, direct onze app moeten kunnen vinden.
Epwa is vooralsnog alleen beschikbaar in europese landen, mocht je EPWA niet in jouw app store kunnen vinden, dan kan het zo zijn dat je per abuis bent ingelogd op bijvoorbeeld de amerikaanse app store van apple.

Klik op deze link om informatie te vinden over het wijzigen van je land in de Apple store:
https://support.apple.com/nl-nl/HT201389

Als je bent geregistreerd met een Google of Facebook profiel, kun je daarna alleen met dit profiel inloggen. Je kunt dus niet inloggen met een email adres of wachtwoord op ditzelfde account.
Wil je inloggen met email en wachtwoord? Zorg dan dat je je account registreert op deze wijze of maak desnoods een nieuw account aan.

Wil je je EPWA account verwijderen? Wat jammer. Stuur een email naar info@epwa.nl en wij zorgen dat je account en alle bijbehorende date direct wordt verwijderd.

Geen punt, dat overkomt iedereen wel eens 🙂 Klik op de link “Wachtwoord vergeten” op de inlog pagina en we sturen je een email waarmee je je wachtwoord kunt resetten.

EPWA Admin:
Bij het inloggen met social media is het belangrijk te weten dat deze functie alleen werkt als je ook bent geregistreerd via diezelfde socialmedia. Dus; als je bent geregistreerd met een zelf gekozen email en gebruikersnaam, zal daarna inloggen alleen werken met die email en gebruikersnaam. Je kunt dan niet inloggen met Facebook of Google, ommdat die gegevens niet overeenkomen met je oorspronkelijke gegevens van je registratie.
Omgekeerd; als je bent geregistreerd met je Google of Facebook profiel, kun je daarna alleen inloggen met datzelfde profiel. Je kunt dan niet inloggen met je (Google of Facebook) gebruikersnaam en wachtwoord, maar alleen via die App.
Kortom: log altijd in op dezelfde wijze als waarmee je je geregistreerd hebt.

Staat jouw vraag er niet bij en kun je het antwoord niet vinden op onze instructiepagina? Stel je vraag dan hieronder en wij proberen hem zo snel mogelijk te beantwoorden.

Benoem svp het onderdeel in de app en de vraag
Deze naam wordt bij je FAQ geplaatst.